Beschrijving

~PRACHTIGE GEMEUBILEERDE WOONARK MIDDEN IN DE STAD GRONINGEN TE KOOP EN TE HUUR~

Heb je er altijd al van gedroomd om midden in de stad te wonen op een prachtige woon ark?? Dan is dit je kans!! Met de terrasjes,restaurantjes, winkels en nog veel meer moois op nog geen 5 min loop afstand!! Ja… je woont echt midden de stad, met alle voorzieningen en gezelligheid om je heen!!

En wil je graag lekker thuis blijven… Geen probleem, want de woonark is van alle gemakken voorzien – De woonkamer beschikt over een tv en een Muziek installatie die voorzien is van Surround sound, met echt een geweldig geluid πŸ™‚

– De slaap kamer beschikt over een tweepersoons bed met elektrische verstelbare laten bodem. Ook is de slaapkamer, voorzien van en een tv en een muziek installatie met Surround sound, met een geweldig geluid, altijd fijn als je eens lekker in je bed wild blijven liggen om een filmpje te kijken πŸ˜‰

– De hal is voorzien van een wasmachine, en een droger. De droger staat nog niet op de foto. – De keuken is voorzien van een kleine vaatwasser die alle vaat wast behalve grote pannen, die zal men even met de hand even schoon moeten maken πŸ˜‰ En je gelooft het misschien niet maar… dit paleisje heeft zelfs een eigen prachtig groot terras aan het water waar het zomers ( met of zonder cocktail) heerlijk vertoeven is.

Verdere indeling : -Mooie woonkamer met RAMEN die UITKIJKEN over het water – 2 slaapkamers – douche – Keuken – lange hal (die verbinding maakt met de 2 slaapkamers, wc en keuken) – voorzien van centrale verwarming – laminaat vloer – lengte totale woonark 20m bij 6m – terras 3m bij 6m – parkeren binnenstad (parkeer ontheffing binnenstad is mogelijk )

Wil je graag meer informatie? Dan kunt u contact met mij opnemen, door mij een bericht toe te zenden.

Wil jij je droom uit laten komen???

Wees er dan snel bij!!! Want WEG =WEG

Kenmerken
: Volledig Gemeubileerd
: Bezoekersvergunning
Apparaten
Adres op kaart
Groningen
9712NV
Lopendediep
1008
0
E6° 33' 40.7''
N53° 13' 14.8''
Omgeving
2 Minuten
2 Minuten
15 Minuten
10 Minuten
10 Minuten
5 Minuten
5 Minuten
5 Minuten
5 Minuten
5 Minuten

GEMEUBILEERDE WOONARK STAD GRONINGEN TE HUUR

Lopendediep 1008, Groningen

2 Slaapkamers
1 Badkamers
80 m²
€995 Per Maand
Basisgegevens
Woning type : Appartement
Te koop/Te huur : Te Huur
Prijs : €995 Per Maand
Prijs type : Per Maand
Oppervlakte : 80 m²
Perceeloppervlakte : 120 m²
Kamers : 3
Slaapkamers : 2
Badkamers : 1
Bouwjaar : 1999
Contact eigenaar
Style Selector
Selecteer de layout
Kies je thema
Standaardkleuren
Geen standaard
Selecteer patroon